Fri frakt ved kjøp over 1000 kr

Nye G-Shock Mudmaster

Kompani Lauritzen på TV2 sverger fortsatt til G-Shock som sin favoritt. G-Shock klarer seg fint  gjennom gjørme, vann og fall i konkurransen om å kåre årets tøffeste rekrutt på tv2.

Og som tidligere er både deltagere og befal utstyrt med G-Shock, som tåler alle prøvelsene de skal gjennom. Nyheten som kommer nå fremover er GWG-B1000 som du også kan koble opp mot din tlf via Casio sin app. Klokken som tåler gjørme, vibrasjoner og støt er laget i karbonforsterket urkasse med safirglass, og har funksjoner som solceller, lys, kompass, høydemåler og radiosignal i tillegg til Bluetooth.

Har du en anstrengende hverdag, eller skal du oppholde deg i ekstremt krevende omgivelser utendørs? Med MUDMASTER-klokken takler du alle utfordringer. Denne serien ble nemlig skapt for de aller tøffeste påkjenningene. TRIPLE SENSOR-TEKNOLOGIEN med digitalt kompass, barometer, høydemåler og termometer sørger for at du når målet, selv når utfordringene virker umulige å overvinne. MUDMASTER – den perfekte kombinasjon av robusthet og tekniske finesser.

 

Sjekk ut andre G-Shock

Bli med i kundeklubben og få

10% på ditt neste kjøp

Hva sier kundene våre
82 vurderinger